Twoje ustawienia prywatności

Ustawienia można w dowolnej chwili zmienić, przechodząc do „Ustawień prywatności” na dole strony.

Są zawsze włączone, ponieważ umożliwiają podstawowe działanie strony. Pomagają nam udoskonalać witrynę, przez co jest szybciej wczytywana oraz wykorzystuje mniej zasobów Twojego komputera zapamiętując wybrane preferencje. Wyłączenie tych plików może spowodować złe wyświetlanie strony.

Google Analytics

W celach statystycznych i analitycznych strona zbiera dane demograficzne (zakres wieku, geolokalizację, płeć) z ustawień Google. Więcej informacji:
www.policies.google.com/privacy/update?gl=pl#infocollect

Facebook Pixel

Pixel Facebooka daje możliwość wyświetlania reklam lepiej dostosowanych do zainteresowań użytkownika.
Więcej informacji:

Kod remarketingu - AdWords

Skrypt reklamowy AdWords, umożliwia wyświetlanie właściwych reklam, m.in. remarketingu, dzięki któremu możesz korzystać z ofert promocyjnych.
Więcej informacji: www.policies.google.com/technologies/types?hl=pL

SUMO

Aplikacja SUMO pozwala nam lepiej prezentować ofertę handlową oraz ułatwia komunikację z klientem.
Więcej informacji: www.sumo.com/tos

Więcej informacji
  • wybierz język:

K3System

ul. Patriotów 303

Oświadczenie K3System w sprawie COVID-19

23.03.2020

Mając na uwadze powagę sytuacji i zagrożenie związane z chorobą COVID-19, K3System podjęło decyzję o wdrożeniu działań mających na celu zapewnienie maksymalnego bezpieczeństwa pracownikom firmy oraz jej partnerom i kontrahentom.

Priorytetem K3System jest zdrowie i bezpieczeństwo pracowników, klientów i społeczności lokalnych. Spółka dokłada wszelkich starań, aby nadal oferować klientom usługi na najwyższym poziomie i bez żadnych zakłóceń.  Stabilna sytuacja finansowa spółki pozwala na kontynuowanie wcześniej rozpoczętych inwestycji w budowę nowej siedziby K3System oraz w rozwój świadczonych usług K3Cloud.

Aby chronić bezpieczeństwo członków zespołu K3System oraz kontrahentów firmy, zostały wprowadzone następujące zasady:

• Zespół K3System pracuje w modelu home office
  • Zrezygnowano z udziału w szkoleniach
  • Ograniczono wszystkie spotkania i wyjazdy służbowe
  • Spotkania wewnętrzne zostały zastąpione wideokonferencjami
  • Uruchomiono dyżury Działu Technicznego dla wszystkich kontrahentów
  • Klienci są w stałym kontakcie z opiekunami handlowymi

Dostępność usług K3System

Usługi świadczone przez K3System utrzymywane są na tym samym, wysokim poziomie, a zapewnienie najwyższego standardu obsługi klienta pozostaje najważniejszym priorytetem.

K3System niesie wartość społeczną i udostępnia wszystkim swoim klientom platformy usług chmurowych K3Cloud, K3Backup oraz K3DR, które umożliwiają bardzo szybki dostęp do zasobów IT oraz pozwalają zachować ciągłość działania infrastruktury informatycznej.

K3System nadal będziemy monitorować sytuację i odpowiednio dostosowywać zasady działania.

Jeśli jesteś klientem lub partnerem i masz pytania lub potrzebujesz dodatkowych wskazówek, skontaktuj się bezpośrednio ze swoim opiekunem handlowym.

Dziękujemy za współpracę i zaufanie

Z poważaniem,

Michał Kowalski – Prezes Zarządu